Realisaties

Om u een beter inzicht te geven in onze manier van werken, vind je hieronder enkele voorbeelden van realisaties. Vooraleer wij aan een project beginnen wordt alles precies doorgesproken en een planning opgesteld zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Afgewerkte zwembaden

 

Project Verbouwing

Bij dit project behelst de renovatie van een bestaande fermette. Naast ingrijpende grondwerken, werden er ook nieuwe raamkozijnen geplaatst. Bovendien werd het bestaande gebouw verlengd en werd er op de extensie een bijkomende verdieping geplaatst.


Renovatie zwembad

Renovatie van een bestaand zwembad. Na de sloop van het bestaande bad, wordt er eerst een stevige fundering geplaatst. Die wordt vervolgens bekleed met niet-water-doorlatend materiaal alvorens tot de afwerking wordt overgegaan. Op vraag van de klant werd hier een automatisch roldeck en trap geïnstalleerd.


Renovatie zwembad

Bij dit project werden de bestaande wanden behouden, nieuwe binnenmuren geplaatst en bekleed met PVC-folie. Vervolgens werden ook hier trappen aangebracht om de toegang tot het zwembad te vergemakkelijken.


Aanleg terras

Deze bestaande woning grensde onmiddellijk aan de tuin. Dit ingegoten terras, afgewerkt met natuursteen vormt nu de ideale plek voor een zomerse BBQ.